Трусът е бил с магнитуд 4,8 по Рихтер и епицентър в съседния

...
Трусът е бил с магнитуд 4,8 по Рихтер и епицентър в съседния
Коментари Харесай

Смут и паника сред хората: Земетресение разлюля Ню Йорк

Трусът е бил с магнитуд 4,8 по Рихтер и епицентър в прилежащия щат Ню Джърси, посочват от Геологическата работа на Съединени американски щати (USGS) и Европейския сеизмологичен център (EMSC).

 
В центъра на Манхатън нормалната дисхармония от трафика се ускори, като водачите надаваха клаксони по разлюлелите се улици. Някои поданици на Бруклин оповестиха, че са чули тътнеж и са усетили разлюляване на постройките. Жители на в Балтимор, Филаделфия и други ситуирани наоколо градове също оповестяват, че са усетили трептене на земята.

Губернаторът на Ню Йорк Кати Хоукъл написа на страницата си в обществената мрежа „ Екс “, че сега се прави оценка на въздействието на труса и вероятните вреди.

 

В централата на Организацията на обединените народи (ООН) в Ню Йорк съвещанието на Съвета за сигурност, посветено на обстановката в Газа, беше краткотрайно прекратено след труса.

 

Потребителите в обществените мрежи оповестиха, че са усетили земетресението от Филаделфия до Ню Йорк и на изток по Лонг Айлънд.

 

 

| New York: Tremors felt inside the United Nations Security Council as an earthquake struck New York and New Jersey. (ANI)
— Debadas Pradhan (@pradhandebadas)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР